Alla inlägg den 21 juli 2009

Av Maddä Andersson - 21 juli 2009 16:06

men nu har robin kommit hem :D han ska få göra mat till mig sen ^^ inte tänker jag göra nå mat i alla fall, den saken är klar :P hahah ! men men, har precis ätit glass, tittar på simpson, älskar det programmet. Men nu ska jag väl ta och vara lite social ^^


puss på er allihoppa <3

Av Maddä Andersson - 21 juli 2009 11:33

japp, sitter ensam hemma hos robin, han är och jobbat. Stack när kl var sju i morse, men jag somnade om tills teddy väckte mig. Sedan skickade bästaste johanna ett sms och frågade om jag skulle med ut och gå :) klart att man ville det, har inte sett henne sedan skolan slutade. var så himla skönt att få träffa och prata med henne igen. så vi gick i nästan en timme och bara pratade :) så nu längtar man ännu mer tills skolan börjar, för vi kommer inte att hinna träffas nå mer :( men så är det när man har jobb och så.


för första gången sedan jag gick i åttan, då jag gjorde allt för att bevisa att jag fanns, så känner jag mig som en människa. jag har låtit mig vara sårbar, berättat om mig själv, något som jag inte gör. ofta drar jag till med lögner, jag vill inte visa hur jag är. Men nu, för första gången på flera år, känns det okej att visa känslor, att visa vem jag är. Jag är en människa igen, även om det känns konstigt, så kommer jag att våga leva igen.


Alla ljuger, mest för att skydda sig själva eller någon annan. puss på er allihoppa <3 

Ovido - Quiz & Flashcards