Alla inlägg den 10 mars 2010

Av Maddä Andersson - 10 mars 2010 23:23

Dagen började väl inte så himla bra. Kom ner till tågstationen, och kom på att jag inte hade med mig mitt busskort så jag kunde inte åka med tåget. Så jag ringer till farsan och säger att jag måste ta bilen, han var väl inte så glad, men jag fick ta den i alla fall. Kom tio minuter försent, men det gjorde inget. Det ar typ 15-20 minuter att gå till tågstationen från farsan, så det fanns inte en chans att jag skulle hitta hämta kortet.


Men i dag har jag fått gjort buffematen ! marinerad kyckling med kryddiga grönsaker. Alla blev nöja med det. Jag har varit där i två dagar och jag får redan hålla på med varma maten. På tolvsbo så det enda jag gjorde med det varma var att hålla koll så det inte typ kokade över ifall den som stod där var tvungen att springa iväg och göra något annat. Jag var där i ett halvår.

Johan sa också att jag skulle ju klara mig själv i restaurangen :D (Y), men jag tror inte jag har det självförtroendet till att göra något sådant. men kanske om någon vecka, när jag riktigt har kommit in i det .


Sedan så åkte man med tiger till stallet, och har jag riktig otur så kanske jag får åka upp till akuten i morgon och röntga foten ><


nu ska vi sova med katterna hej svejs

Ovido - Quiz & Flashcards