Alla inlägg den 11 maj 2009

Av Maddä Andersson - 11 maj 2009 22:52

dagen började väl inte så bra, var på uruselt humör kan man säga. Blev inte bättre av att jag skrämde ihjäl en kille i samma ålder på bussen, genom att jag bara tittade på honom. haha ! Var fruktansvärt trött. men det blev bättre när svenskan började, blev gladare och redovisningen blev klar och nu är den över :) skönt det, ett mindre arbete i skolan, men jag har en tre tusen kvar >< Sedan blev det samhäll, där vi håller på med jävla eu och politik... såååå tråkigt! sedan var det matte, det gick ganska så bra.


sedan bar det upp till borlänge med sofia och lina, försökte övertala johanna att följa med också, men hon ville inte. I alla fall så skulle vi leta efter presenter till carro som fyllde arton i går (grattis !!) och vi hittade de bästaste presenter :D till mig själv hittade jag lite, inte nå kläder, men jag köpte en ny film, Australia med min man! eller han är inte min man än, men jag ska gifta mig med honom ;)


nu sitter jag i sängen, med fötter som har somnat, och det gör så fruktansvärt ont !!! värst är det när dom ska vakna >< fy fasiken säger jag bara !! haha¨


men nu ska jag gå och lägga mig, puss puss alla psykon där ute!


"Bättre att ha älskat och förlorat, än att inte ha fått älska alls"

Ovido - Quiz & Flashcards