Alla inlägg den 4 maj 2010

Av Maddä Andersson - 4 maj 2010 09:06

Sitter i skolan nu och väntar på att tiden ska gå frammåt. Sedan blir det borlänge med farmor. Ser faktiskt inte fram emot det lika mycket nu som jag gjorde sist. Hände så jävla mycket i går att jag helt enkelt tappat orken.


Jag har inte sovit på flera nätter, jag kan inte och går bara runt och väntar på att jag ska få en till panikångestattack. Det känns som att alla tittar snett på mig här i skolan, inbillning är det väl,men det är i alla fall en känsla jag har.

Är fortfarande så jävla sur, arg och ledsen. Hur fan ska jag kunna förklara ? Och att veta att du gick runt i torsdags och mådde dårligt på grund av mig... varför fick jag inte veta ??


Kanske ska jag också gå och göra en undersökning, morsan tycker det, och det lär nog bli av. Kolla psyket på mig, kolla för att se vad fan det är för fel på mig. Det är nog lika bra.


Gjorde även en grej i går som jag aldrig har gjort förut, det skrämde skiten ur mig och jag är glad att jag är så jävla feg!


Känner att nu är det fan ett rakt spår nerför.. orkar inte någonting, kan inte ta tag i någonting, och jag känner mig helt jävla lost. Jag vill verkligen ta tag i mitt liv, fixa jobb, börja träna, bli glad igen. Men hur fan gör man? Jag vet inte, det enda jag får hör är att jag måste ta tag i mitt liv, men hur gör man det ? Kan någon ge mig en handbok ???



fan säger jag bara... pallar inte mer...

Ovido - Quiz & Flashcards