Alla inlägg under oktober 2009

Av Maddä Andersson - 6 oktober 2009 12:41

jadu, nu sitter man i skolan. Gick hit för att äta lite mat, fick inte i mig något. Den ena tanden värker så inåthelvete nu. Vaknade i natt av den flera gånger och jag kan inte svälja, inflamationen har gått ner i käken så jag kan inte öppna munnen ordentligt. Men antar att livet är så här, tänker då fan inte gå till tandläkaren, lyckade härda ut förra gången jag fick inflamation, så då kan jag göra det nu också. ><


Hade ju religionsprov i går. Kändes som att det gick ganska bra. Skrev även en diskussion och analys, är lite orolig för det, eftersom jag lätt hamnar på andra spår när jag skriver och så skrev jag så mycket frågor om allt jag skrev om, så AC borde väl få damp på mig. men sådant är smällar man får ta. men för övrigt så känns det som att det gick bra.


Vet inte vad man ska göra senare. antingen så ska jag åka hem till mamma och sova, eller så ska jag sova i smen. Vet ej än.


Vet inte mer vad jag ska skriva om. Mår inte så bra, det beror väl både på tanden, och så en massa grejer till. Vill att allt ska bli bra. Allt som jag har byggt upp har rasat samman, och det tog mig lång tid för att bygga upp dom.



Av Maddä Andersson - 4 oktober 2009 21:41

Mina två visdomständer gör ont. Och om det blir som jag tror så kommer det att bli ännuvärre.

hatar dom där jävla tänderna, varför får man dom för? Dom gör bara ont, det är lättare att smyga in i pentagon än att borsta dom. Fick inflamation vid drakbåten i den ena tanden. Tiger vet hur svårt jag hade det då att äta. Fy fan, har aldrig gjort så ont att tugga på en alldeles mjuk smörgås, och det har aldrig tagit mig så lång tid att äta smörgås heller för den delen.

Men kan någon vara så snäll och förklara varför man får visdomständer. Och varför heter dom visdomständer? Inte fan känner jag mig visare för att jag har fått dom heller. Nej, dom både heta idiot tänder, eller något sådan där.

Och tandläkaren går jag inte till. Dom är elaka.


har jobbat i helgen också. Jobbade dag i går och i dag. Kom till jobbet i går och då är inte rosvita där utan hon har åkt till holland för hennes mamma har blivit sjuk. Så jag och anders var helt själva, friddus sprang ju runt och gör det han gör (vilket jag inte har en aning om), men det gick bra, var inte så många som kom för att äta. och i dag jobbade jag med Maja och peter, gick bra det med :) men maten tog typ slut, men som tur kom det inte några fler för att äta. Nästa helg ska jag jobba igen, blir att gå dag då också, eftersom jag ska vakta hästarna åt camilla. Får se hur det går, molly är läskig att ta ut i hagen, har blivit sparkad in i stänglset ett antal gånger >< jävla häst säger jag bara.


i morgon är det religonsprov i judedomen, har man tränat något? nej, men ajg har så mycket annat som går i mitt huvud. jag har inte tid med skolan känner jag. det är alldeles för rörigt nu, allt.


men nu måste jag sova, morsan väcker mig två för hon ska skjutsa henrik till lasbilen, eller vad det nu var så jag ska gå in och lägga mig vid moa.

Puss på er

Av Maddä Andersson - 2 oktober 2009 12:12

sitter i skolan och har projektarbete. Håller på att bestämma vad jag ska ha för rätter. Går inte så bra. Har bara bestämt vad jag ska ha till varmrätt. Ska komma på starter, förrätt och dessert >< Undrar om jag ska ta och göra det som tiger gjorde :P ? haha.


Sedan i kväll blir det att vara hemma vid robin med folket. Ska äta på sibylla och sedan röka vattenpipa :) Jobba i morgon också. Kommer nog att jobba så jag spyr, känner att jag måste ta och göra något. Har så mycket att tänka på. Jobbet hjälper till att sluta tänka på det.

Men i kväll blir det vattenpipa :) har inte rökt vattenpipa sedan valborg :P



vet inte riktigt hur jag ska göra längre. Allt känns hopplöst mellan oss. Du blir sur så fort jag glömmer något, gör något. Jag vill så gärna vara hemma hos dig, men allt blir så fel så fort jag visar mig. Du blir arg för ingenting. Glömmer jag en hårsnodd vid handfatet, eller ett par örhängen på bordet så blir det ju tredje världskriget. Kan du inte fatta att jag vill att det ska synas att jag också bor där. Jag vill vara hos dig, men så som du uppför dig. Jag är bara så som jag är, jag är lika dan mot alla andra. men det är bara du som vill att jag ska ändra på mig. Så vill du inte att jag ska vara hos dig så säg bara till. jag tål att höra det. Bättre att jag får höra det så, än att gå runt och vara rädd för att du ska se någonting litet som jag har glömt. Du bryr dig inte om roger har hela trappan full i leksaker.

- Han är sex år, du är arton.

Så brukar det låta när jag säger det. Vad spelar det för roll. moa får då plocka undan när hon har lekt. Visst så glömmer hon något, men då är man ju snäll och tar undan det. Man öppnar inte ett tredje världskrig för det. Varför får bara roger visa att han bor hos dig och inte jag ? Jag vill sova i min säng, jag vill vara hemma hos dig. men så som du är så kommer det inte att hända. Jag kan inte minnas när jag sov hos dig sist. Och allt är ditt fel ! Fan jag hatar det här ! Ser du inte hur illa du gör mig?

Men du är blind, du tänker inte, det har du aldrig gjort.

Så, jag tror inte att du kommer få se mig på ett tag...

Ovido - Quiz & Flashcards