Alla inlägg under januari 2011

Av Maddä Andersson - 11 januari 2011 22:03

sitter här i mörkret och lyssnar på gammal 80'tals musik xD ganska kul faktiskt när man inte har så mycket bättre att göra. Ska snart ta och lägga mig och sova, upp i morgon, och sedan rida. Efter det blir det att åka och hämta en stol ^^ och sedan blir det en liten tripp upp till ludervika och hämta en ny lyckta till bilen, eftersom det är en som är trasig.. Sedan så ska min bil fungera som ny :D eller ja... det kommer han ju aldrig kunna, men jag kanske kan komma igenom besiktningen :P jaja, nu så ska jag väl lyssna på lite mer musik och sedan sova.. puss och god natt

Av Maddä Andersson - 9 januari 2011 13:42

är skapligt trött känner jag. Men sover inte riktigt som jag ska :P så det får jag skylla mig själv. Sitter nu i alla fall och poppar musik, häärligt :)


Red ettan i dag också och tokfan kastade av mig två gånger, så nu börjar jag känna mig lite mör i kroppen. Första gången så travade vi och så låg det en stor snöklut på ena sidan vägen och den var livsfarlig ! Hon kastar sig åt sidan och jag snurrar ner i diket. Sedan skulle väl mamma hjälpa mig upp i sadeln igen, fast jag sa att jag klarar det själv, eftersom mamma har så ont i kroppen nu.

Nä hon skulle allt hjälpa mig upp, men det orkade hon inte riktigt, och jag sade åt henne att släppa men det gjorde hon inte. Så jag råkar klämma åt med ena skänkeln på ettan och då bockar hon iväg och jag flyger fint ner i diket igen xD


Nä det var faktiskt väldigt kul :) Inte ofta som man sitter av två gånger på mindre än två minuter xD Men börjar känna mig lite mör i kroppen, fast jag landade i en meter snö.


Ska hitta på något nu. Puss och hej




Thinking of you...

Av Maddä Andersson - 8 januari 2011 13:39
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

?

Av Maddä Andersson - 6 januari 2011 22:36

Har så mycket funderingar just nu, vet inte riktigt vad jag ska placera allt och jag känner mig väldigt förvirrad... Det är ganska jobbigt, men jag får ta en dag i taget och se vad som händer... just nu så ska jag nog gå och lägga mig.

Titta på Martin Mystery och somna ganska fort... bara jag inte drömmer sådana hemska mardrömmar igen.. hade svårt att sova. Vaknade och hade panik, och jag är så trött på att känna så här inför att jag ska sova. helst av allt vill jag inte... >< jobbigt läge !

Av Maddä Andersson - 5 januari 2011 11:01

Ska snart ta och åka iväg med bilen till ludvika för besiktning... tror inte att den kommer gå igenom... ><  men så är det i alla fall. Efter det så kanske man ska kolla om det finns något att köpa och efter det så blir det att åka hem till skogen.


Klippte ju mig igår också, är inte helt van med det än, och det känns lite som att jag ångrar det, men det kommer ju växa ut ändå :) Och som sagt så har jag inte vant mig med det än.


jaja, lär väl ta och skynda mig lite nu antar jag...



Och så undrar jag när du kommer tillbaka ?

Av Maddä Andersson - 2 januari 2011 21:15

Ja i dag fick jag lite damp... Har ju suttit och spelat Tomb Raider Underworld, och när jag har kommit ganska långt så uppkommer det en sådan där bugs, och det enda jag kan göra är att starta om spelet för det går inte att fixa det. Kollade runt lite på internet och såg att det är många andra som har samma problem på exakt samma ställe ?? Alltså dom som har gjort spelet verkar vara lite knäppa ibland, har sett flera bugs men dom har man kunnat strunta i... Men inte denna... Så nu har jag suttit och spelat ganska länge och kommit tillbaka till samma bana och nu hoppas jag att den funkar.. Annars så har jag läst att folk har fått lov att avinstallera hela spelet och tagit bort precis alla filer och sedan börja spela om igen... det vet jag inte om jag orkar, men det kommer jag väl göra, eftersom jag vill klara spelet :P hehe...

Men nu ska jag spela lite samtidigt som jag tittar på nya Morden i Midsomer :D




and he is in my mind....

Av Maddä Andersson - 1 januari 2011 21:45

Då har man firat nyår igen. Det var kul :) Var hemma hos anna, spelade lite buzz och sjöng singstar ^^ nog för att jag ägde satan på buzz...eller inte... hehe :P Men så mycket mer hände väl inte... eller jo det gjorde det :P


Lite förvirrad är jag nu.. men ändå känns det som att det liksom är över nu! på ett sätt är det en stoor lättnad för mig, jag visste att det skulle bli bra, bara jag lät mig själv släppa loss. Och nu är det fan över !!! jag har kommit en lång bit på vägen nu, känns så jävla skönt !!!



Taggar för ett bättre år nu ? 2010 var inget bra år, men nu är det bara att försöka få 2011 att bli bäst !!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards